NHL palkitsi viime yönä kauden onnistuneita. NHL:n parhaalle pelaajalle jaettavan Hart Trophyn lisäksi palkittiin myös vuoden tulokas, maalivahti ja puolustaja.

NHL:n parhaaksi puolustajaksi äänestettiin New York Rangersin Adam Fox. Fox nousi kauden aikana isoon rooliin ja pelasi vakuuttavasti Rangersin alakerrassa. Toisen kauden pelaajaa ei kauden ennakkospekulaatioissa juuri noteerattu, mutta hänestä kasvoi kauden aikana sarjan paras puolustaja.

Hän keräsi 55 pelissä pisteet 5+42=47 ja hänen plus-miinuslukema oli +19. Vain kerran aiemmin on pelaaja valittu toisena kautenaan NHL:n parhaaksi puolustajaksi. Bobby Orr ylsi samaan saavutukseen kaudella 1967-68.

Parhaalle maalivahdille jaettava Vezina Trophy meni Vegas Golden Knightsin vahti Marc-Andre Fleurylle. Kolminkertainen NHL-mestari on pelannut 17 kautta maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa ja sai palkinnon nyt ensimmäistä kertaa.

Vuoden tulokkaaksi valittiin Minnesota Wildin venäläishyökkääjä Kirill Kaprizov. Hän oli tulokkaiden ykkönen sekä maaleissa että pisteissä. Hän oli myös Minnesotan paras pistemies 51 pisteen saldolla.

V Sport Hockey ja V Sport Jääkiekko sekä Elisa Viihde Viaplay Total seuraavat NHL-kauden loppuratkaisuja.