San Fransisco 49ersin ykköspelinrakentajaksi hankittu nuori Trey Lance mursi nilkkansa jo kauden toisessa runkosarjapelissä, eikä vuoden 2021 varaustilaisuuden kolmantena varattua 22-vuotiasta nähdä tositoimissa enää kuluvalla kaudella.

Unibetin NFL Green Zone -podcastin asiantuntijakolmikon mielestä Lancen loukkaantuminen saattaa jopa parantaa 49ersin mahdollisuuksia kuluvalla kaudella.

– Ninersin onneksi he eivät ehtineet kaupata Jimmy Garoppoloa minnekään. Sääli Lancen kannalta. Ei edelleenkään nähdä, mikä hän on miehiään pelaajana. Pelejä on alla kovin vähän, ohjelman isäntä Mikko Koikkalainen pyörittelee.

– Jotenkin luulen, että tämän kauden menestyksen kannalta taso ei välttämättä kovinkaan paljon tipu. Voi olla jopa positiivinen asia.

Samoilla linjoilla on myös ohjelman asiantuntija Julius Majander.

– Kasvukivut Lancen kanssa tullaan nyt välttämään. Jimmy (Garoppolo) on osoittanut, että hän on pelinrakentaja, joka pystyy viemään jengin pitkälle. Ei tee hirveästi virheitä, joten Ninersin kannalta tämä voi olla ihan positiivinen juttu, Majander näkee.

Kuuntele NFL GreenZonen tuore jakso kokonaisuudessaan täältä.