New York Rangers on tehnyt Mika Zibanejadin kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksen arvo on 68 miljoonaa dollaria.

Zibanejad on kantanut Rangersin paitaa viimeiset viisi kautta ja nyt 28-vuotiaan tulevaisuus on turvattu seurassa pitkäksi aikaa. Ennen Rangersia hän pelasi Ottawa Senatorsissa neljä kautta.

Rangersin paidassa Zibanejad on merkkauttanut 323 runkosarjan ottelussa 283 tehopistettä ja yhteensä NHL-urallaan 604 runkosarjan ottelussa 434 pistettä.

Zibanejadin sopimus on mittava, mutta jää silti hieman Aleksander Barkovin tekemästä jatkosopimuksesta Florida Panthersin kanssa. Barkovin sopimuksen arvo oli 80 miljoonaa dollaria kahdeksalta vuodelta.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.