Aleksander Barkov pääsi pitkästä aikaa tuulettamaan maalin kunniaksi viime yönä. Roope Hintz, Esa Lindell ja Artturi Lehkonen onnistuivat myös.

Barkov teki maalin ja syötti yhden Floridan voittaessa Columbuksen. Hintz ja Lindell siivittivät Dallasin voittoon New Jerseystä. Miro Heiskanen sai tililleen yhden syötön. Artturi Lehkonen oli Coloradon tehopelaaja maalilla ja syötöllä Avalanchen kukistaessa Philadelphian.

Jesperi Kotkaniemi syötti Carolinan ainoan maalin Detroitia vastaan ja se riitti voittoon. Ville Husso torjui Detroitin maalilla 26 kertaa. Matias Maccelli sai syöttöpisteen Arizonan maaliin, mutta San Jose nappasi voiton. Kevin Lankinen sai Nashvillen maalilla torjuntavuoron torjuen 31 kertaa, mutta selän taakse meni viisi kiekkoa Edmontonin ollessa tehokkaana.

Aleksandr Ovetshkin rikkoi 800 tehdyn maalin rajapyykin iskiessään hattutempun Chicagon verkkoon. Hän on Wayne Gretzkyn ja Gordie Howen jälkeen kolmas pelaaja, joka rikkoo 800 tehdyn maalin rajan.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston–NY Islanders 4–3 vl
Buffalo–Los Angeles 6–0
Florida–Columbus 4–0
New Jersey–Dallas 1–4
Tampa Bay–Seattle 6–2
Detroit–Carolina 0–1
Toronto–Anaheim 7–0
Nashville–Edmonton 3–6
Winnipeg–Vegas 5–6
Chicago–Washington 3–7
Colorado–Philadelphia 3–2
San Jose–Arizona 3–2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.