Italialainen 25-vuotias urheilujuontaja Diletta Leotta on ajautunut suuren kohun keskelle. Hänen alastonkuvansa ovat päätyneet Internetiin, eikä Leotta tiedä miten.

Sky Sports Italia -kanavalla urheilulähetyksiä juontava Leotta kertoi italialaislehti Il Gazettinolle hänen puhelimensa soineen taukoamatta kolmen päivän ajan kuvien leviämisen takia. Juontaja ei omien sanojensa mukaan muistanut, onko hän lähettänyt kuviaan eteenpäin aikoja sitten esimerkiksi ex-miehelleen, vai onko ne vain hakkeroitu hänen iCould-tililtään.

– Ehkä lähetin muutamia kuvia joskus jollekin. En ole nähnyt niitä kuvia vuosiin, luulin poistaneeni ne. En sanoisi niitä edes seksikkäiksi, Leotta sanoi.

Italialaismediassa on levinnyt huhu siitä, että Leotta olisi julkaissut kuvat itse saaneensa julkisuutta. Nainen tyrmäsi väitteen.

– Haluan sanoa tytöille ja pojille, jotka ovat joutuneet samanlaiseen tilanteeseen, että älkää syyllistäkö itseänne. Kaikilla on oikeus tehdä elämässään ja yksityisyydellään sekä puhelimillaan ihan mitä haluaa, Leotta sanoi.

Leotta on suosittu hahmo sosiaalisessa mediassa. Hänellä on kuvapalvelu Instagramissa yli miljoona seuraajaa. Tiliä pääset tarkastelemaan tästä.