Suomen MM-karsintalohkossa pelattiin maanantaina ns. täysi kierros, eli kolme ottelua. Yksi peleistä oli Suomen ja Kosovon välinen kamppailu, joka päättyi Turun Veritas-stadionilla 1-1-lukemiin. Suomen maalista vastasi Paulus Arajuuri.

Kahdessa muussa karsintojen I-lohkon pelissä Ukraina isännöi Islantia ja Kroatia Turkkia.

Kroatia-Turkki päättyi niin ikään 1-1. Ivan Rakitic vei isännät johtoon pilkulta avausjakson lopulla, ja vain neljä minuuttia myöhemmin vierailijoiden Hakan Calhanoglu tasoitti pelin.

Samoihin lukemiin päättyi myös Ukrainan ja Islannin välinen peli. EM-kisoissa loistanut Islanti siirtyi johtoon Alfred Finnbogasonin maalilla vain kuuden minuutin pelin jälkeen. Andriy Yarmolenko tasoitti pelin 41. minuutilla.

Näin ollen kaikki I-lohkon joukkueet ovat tasapisteissä avauskierroksen jälkeen.