Super Bowl on yksi maailman seuratuimmista yksittäisistä urheilutapahtumista. Samalla raha liikkuu.

Super Bowlin voitto on jokaisen amerikkalaisjalkapalloilijan unelma. Gloorian lisäksi pelaajat saavat myös muhkean voittobonuksen. Jokaisen voittaneen joukkueen pelaaja saa NFL:ltä 150 000 dollarin bonuksen. Hävinneen joukkueen pelaajat joutuvat tyytymään 75 000 rahapalkintoon.

Se ei välttämättä tunnu joukkueen pelaajien lompakossa. NFL pelaajien mediaanitulot ovat 860 000 dollaria vuodessa, mutta suurimmat tähdet tienaavat kymmeniä miljoonia.

Tämän vuoden Super Bowlissa kohtaavat Cincinnati Bengals ja Los Angeles Rams.

Super Bowl lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 00:00 alkavalla studio-osuudella. Studiossa peliä alustaa studioisäntä Tuomas Melingin johdolla asiantuntijatrio Mika Laurila, Tomi Tiilikainen ja Miro Kadmiry, joka vei pelinrakentajana Suomen maajoukkueen EM-pronssille vuonna 2021. Ottelulähetys alkaa klo 01:00. Ottelun selostavat Mika Laurila ja Mikko Koikkalainen.

Yön ottelu studioineen on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport+ Suomi -kanavalla. V sport+ Suomi -kanava on Super Bowlin kunniaksi katsottavissa ilmaiseksi koko viikonlopun ajan.