Palloliitto julkaisi juuri valintansa Tähtitarhaan. Kyseessä on alle 15-vuotiaiden poikien tapahtuma, joka kerää Eerikkilään 73 maan parasta ikäluokassaan.

Tähtitarha on perinteisesti ollut lähtölaukaus ikäluokan maajoukkuetoiminnalle, vaikka varsinaisesta maajoukkuetapahtumasta ei olekaan kyse. Valittujen listaa tutkiessa on mielenkiintoista myös huomioida mistä seuroista junioreita tulee eniten.

Antti Muurinen kommentoi viime keväänä HJK:n toimia, kun alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen ei valittu ainuttakaan HJK:n pelaajaa. Seura on kuitenkin ollut syksyn aikana vahvasti esillä nuorempien maajoukkueissa. Tuorein osoitus on Tähtitarha, minne osaamistaan lähtee näyttämään yhdeksän klubilaista.

Suomen sekä alle 17- että 19-vuotiaat etenivät EM-alkukarsinnoista jatkoon. Ensin mainitussa joukkueessa oli viisi ja toisessa kolme HJK-peluria.

Tähtitarhaan sai yhdeksän pelaajaa myös espoolainen FC Honka. PKKU on seuraavaksi parhaiten edustettuna seitsemällä lupauksellaan.

Helsinkiläinen Käpylän Pallo on saanut viime vuosina poikamaajoukkueisiin vahvan osallistujamäärän. Vuosi sitten seurasta pääsi Tähtitarhaan peräti 11 pelaajaa. Maajoukkuetoiminnassa seuran vahvin voimannäyte olivat alle 17-vuotiaat. Tuossa joukkueessa oli peräti viisi käpyläläistä. Anssi Suhosta pidetään myös yhtenä maamme lupaavimmista junioreista.

Tähtitarhaan KäPasta pääsi tällä kertaa kuitenkin vain yksi pelaaja. Katso valinnat Palloliiton verkkosivuilta.