Tässä sivustomme näkemys siitä, ketkä maalivahdit ovat pelanneet toistaiseksi vakuuttavimmin. Tilannetta tullaan seuraamaan ja arvioimaan kisojen edetessä.

1. Guillermo Ochoa, Meksiko

Guillermo Ochoa on pitänyt maalinsa puhtaana kahdessa peräkkäisessä ottelussa Kamerunia ja Brasiliaa vastaan. 0-0 lopputulokseen päättyneessä Brasilia-pelissä mies esitti varmojen otteiden lisäksi lukuisia paraatipelastuksia. Ranskalaista AC Ajacciota seuratasolla edustavan Ochoan refleksien nopeuden saivat todeta niin Neymar, Paulinho kuin Thiago Silvakin.

2. Keilor Navas, Costa Rica

Tämä espanjalaisessa Levantessa pelaava kumiukko on vastannut kisojen toistaiseksi komeimmasta torjunnasta, kun Costa Rica yllätti sensaatiomaisesti Uruguayn lukemin 3-1. Keilor Navas venytti akrobaattisesti Diego Forlanin Costa Rican puolustajasta kimmonneen laukauksen riman yli.

3. Jasper Cillesen, Hollanti

Hollanti murskasi Espanjan lukemin 5-1. Ottelun kulku olisi voinut olla täysin erilainen, jos David Silva olisi läpiajostaan vienyt Espanjan kahden maalin johtoon. Jasper Cillesen malttoi hienosti pysyä pystyssä ja peitti tilanteen. Miehen taakse on tehty kahdessa pelissä kolme maalia, mutta kaksi näistä on tullut rangaistuspotkuista. Espanja-pelin voittavan torjunnan lisäksi varmaa suorittamista toistaiseksi.