Arvokisat.comin MM-barometrissä kuullaan tällä kertaa Veikkausliiga-pelaajien mielipiteitä Ronaldon ja Miroslav Klosen paremmuudesta. Klose ohitti eilen Ronaldon MM-historian kaikkien aikojen maalintekijänä. Kysyimme pelaajilta: Kumpi on suosikkisi, Klose vai Ronaldo?

Tapio Heikkilä, HJK:
Ronaldo, koska hän on lapsuusajan yksi esikuvista ja jättänyt ikuisen jäljen jalkapallon historiaan.

Mikko Hyyrynen, TPS:
Klose. Urheilullisuus, joukkuepelaaminen ja työmoraali. Ronaldolla kiistatta parempi henkilökohtainen taito. Molemmat todella hienoja hyökkääjiä.

Mika Ojala, Inter:
Klose. Molemmat erinomaisia, mutta ehkä eilisen perusteella Klose. Uskomaton suoritus rikkoa Ronaldon ennätys, vielä aika pienellä peliajalla näissä kisoissa.

Tommi Kautonen, U21-maajoukkueen päävalmentaja:
Klose. Monipuolisempi pelaaja.

Mika Ääritalo, tuleva TPS-laituri
Noh, ehkä se Ronaldo siksi, että sitä tuli seurattua kun olin nuorempi. Toisaalta se karmea hiusmuoti viimeisten maalien aikaan verottaa vähän, mutta silti Ronaldo.

Petteri Forsell, IFK Mariehamn:
Ronaldo. Taitavampi ja yksi idoleistani pikkupoikana.

Tuomas Aho, MYPA:
Klose. Ehkä Ronaldon tekemät maalit, jotka pudottivat omia suosikkijoukkueita MM-kisoista, painavat tässä kohtaa vaakakupissa enemmän kuin Klosen hyvyys.

Jarno Parikka, VPS:
Ronaldo. Kaikkien aikojen hyökkääjä! Monipuolinen ja tehokas. Yksi suurimmista esikuvistani.

Drilon Shala, FC Lahti:
Ronaldo on parempi, taitavampi, nopeampi ja pelillisesti paljon Klosea edellä. Klose on boxi-pelaaja ja vahva sen sisällä tehdyillä liikkeillä.

Aleksandr Kokko, RoPS:
Tyhmä kysymys, Ronaldo tietty. Suurin idoli mulle ja maailman kaikkien aikojen paras pelaaja! Opin Ronaldolta askelharhautuksen. Kloselle suuri peukku ja respect mutta ei heistä voi puhua samassa lauseessa.