Tappara jatkaa Champions Hockey Leaguen runkosarjaa kotonaan lauantaina, kun se kohtaa kotiareenallaan ruotsalaisen Skellefteå AIK:n.

Tapparalla on kasassa kolmesta ottelusta seitsemän pistettä ja hallitseva CHL-mestari on yhä tappioton tämän kauden runkosarjassa. Sen paras pistemies on tehot 4+1 takonut Nicholas Baptiste.

Skellefteå on aloittanut CHL-kauden hieman alavireisesti. Se on voittanut kolmesta ottelustaan vain avauskierroksella kaatamansa Red Bull Salzburgin. Sen jälkeen ruotsalaisseura on hävinnyt Dynamo Pardubicelle ja Rouen Dragonsille.

Tapparan ruotsalainen päävalmentaja Rikard Grönborg tietää hyvin, millainen vastus on luvassa. Skellefteå on viime kevään SHL-hopeamitalisti.

– Odotan heidän olevan SHL:n kärkijoukkueita, ei epäilystäkään. Pelasimme heitä vastaan Zürichin kanssa viime vuoden pudotuspeleissä ja putosimme. Tiedän, että he ovat hyvä ja hyvin valmistautuva joukkue. Tunnen heidän valmennusjohtonsa, ja heillä on hyviä pelaajia, joita olen valmentanut. Siitä tulee taas kova taistelu ja ottelu on varmasti vauhdikkaampi ja intensiivisempi, Grönborg kertoo.

Tappara pelaa tämän viikon molemmat CHL-ottelunsa kotona. Grönborg löytää tästä etuja.

– Ensinnäkään ei tarvitse matkustaa! Pidän matkustamisesta, mutta se vie energiaa joukkueelta. Se on nähty. Fanimme ovat paikalla tukemassa ja omassa sängyssä nukkumisen hienous tulee kuvaan ja rutiinit ovat tutut.

Tappara-Skellefteå pelataan lauantaina kello 17.00 Tampereen Nokia Arenalla.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kauden kaikki CHL-ottelut. CHL-studioita on luvassa runkosarjassa jokaisen suomalaisjoukkueen kotiotteluista sekä finaaleista. Muut mahdolliset studiot riippuvat suomalaisjoukkueiden menestyksestä.

Lähde: CHL:n tiedote