Miro Heiskasen hurja vire sai viime yönä jatkoa, kun hän rikkoi tämän kauden osalta 60 pisteen rajapyykin.

Heiskanen teki maalin ja syötti yhden, mutta Dallas hävisi lopulta Seattlelle jatkoajalla 4-5. Roope Hintz sai myös yhden syöttöpisteen ottelussa.

Heiskanen on kerännyt tällä kaudella yhteensä 61 (11+50) tehopistettä, kun viime kaudella tehopisteitä kertyi 36.

Samalla Heiskasesta tuli vasta kautta aikain neljäs suomalaispuolustaja, joka on yhden kauden aikana rikkonut 60 tehopisteen rajapyykin. Hänellä on vielä matkaa reijo Ruotsalaisen piste-ennätykseen (28+45=73) 12 pistettä.

Patrik Laine kunnostautui jälleen sentterin paikalla antamalla kaksi maalisyöttöä, mutta Columbuksen kohtalona oli hävitä Washingtonille jatkoajan jälkeen 6-7.

Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi järjestelivät Carolinan voiton Rangersista, kun Teräväinen teki jatkoaikamaalin Kotkaniemen syötöstä. Kaapo Kakko latasi Rangersille yhden osuman.

Aleksander Barkov paranteli Panthersin piste-ennätystään kahdella syöttöpisteellä, mutta Philadelphia nappasi voiton. Eetu Luostarinen sai tililleen myös yhden syötön. Juuse Saros sai syöttöpisteen Nashvillen voittaessa Buffalon 7-3. Saros torjui ottelussa 28 kertaa.

NHL:n viime yön tulokset:
New York Rangers-Carolina 2–3
Buffalo-Nashville 3–7
Washington-Columbus ja 6–7
Philadelphia-Florida 6–3
New Jersey-Minnesota ja 1–2
Montreal-Tampa 3–2
Boston-Ottawa 2–1
New York Islanders-Toronto 7–2
St. Louis-Detroit vl 2–3
Winnipeg-Arizona 2–1
Dallas-Seattle ja 4–5
Anaheim-Calgary 1–5
Vancouver-Vegas 3–4

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.