Miro Heiskanen oli vahvalla pelipäällä viime yönä, kun hän kirjautti kolme tehopistettä Dallasin voitossa.

Heiskanen teki maalin ja syötti kaksi Dallasin kaataessa Anaheimn 3-2. Roope Hintz sai tililleen yhden maalin.

Matias Maccelli ja Juuso Välimäki kunnostautuivat syöttäjinä, kun Arizona haki St. Louisista 6-2-voiton. Molemmille suomalaispelureille kirjattiin kaksi maalisyöttöä.

Mikko Rantanen jatkoi pistetehtailuaan yhdellä syöttöpisteellä Coloradon jättäessä Chicagon nollille 4-0-voitolla. Artturi Lehkonen teki myös esityön yhteen maaliin.

Jesperi Kotkaniemen maali oli laiha lohtu, kun ilman loukkaantunutta Sebastian Ahoa pelaava hävisi Seattlelle 4-7. Aho kärsii ylävartalovammasta, mutta vamman vakavuus on vielä epäselvä. Carolinan maalivahti Antti Raannalle ottelu oli vaikea, kun hänet otettiin toisen erän alussa vaihtoon sen jälkeen, kun omiin oli mennyt neljä maalia. Raanta ehti torjua 14 kertaa. Seattlelta Eeli Tolvanen antoi yhden syötön.

Aleksander Barkov syötti Floridan ainokaisen 1-3-tappiossa Torontoa vastaan. Henri Jokiharju sai niin ikään tililleen syöttöpisteen, mutta Buffalo taipui Calgarylle 3-4.

Edellisottelussa vaihtoon tykitetty Juuse Saros oli tällä kertaa mies paikallaan, kun hän torjui 23 kertaa Nashvillen kukistaessa Rangersin 4-1. Kaapo Kähkönen puolestaan ei pystynyt pysäyttämään Bostonia 33 torjunnasta huolimatta.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo-Calgary 3-4
Florida-Toronto 1-3
Rangers-Nashville 1-4
Tampa Bay-Vancouver 3-4
Philadelphia-Edmonton 4-1
Minnesota-Los Angeles 3-7
St. Louis-Arizona 2-6
Winnipeg-Vegas 3-5
Anaheim-Dallas 2-3
Seattle-Carolina 7-4
Colorado-Chicago 0-4
San Jose-Boston 1-3

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.