Tappio New England Patriotsille viime vuoden Super Bowlissa oli kova kolaus Atlanta Falconsin omistajalle Arthur Blankille. Lisää suolaa haavoihin heitti yksityiskohta Patriotsin Super Bowl -sormuksissa.

Atlanta johti 2017 Super Bowlia kolmannella neljänneksellä 28-3 ja oli kaikkien silmissä matkalla seurahistorian ensimmäiseen Super Bowl -voittoon. Patriots teki kuitenkin kaikkien aikojen comebackin pelinrakentaja Tom Bradyn johdolla ja vei voiton jatkoajalla lukemin 34-28.

Patriotsin omistaja Robert Kraft keksi arvokkaalta kuulostavan tavan kettuilla Falconsille, kun hän teetätti joukkueelleen pohjoisamerikkalaiseen perinteeseen kuuluvat mestaruussormukset. Sormuksiin upotettiin 283 pientä timanttia. Blank ei suhtautunut asiaan huumorilla ja kertoi New York Times -lehdelle ottaneensa asian puheeksi Kraftin kanssa elokuussa.

– Sanoin Robertille, että sinun ei olisi tarvinnut tehdä sitä 28-3-sormusta. Suoraan sanottuna se vitutti minua, Blank kertoi.

Jos kuva mestaruusormuksesta ei näy alla, avaa se tästä.

Darren Rovell

@darrenrovell
Patriots confirm that there are 283 diamonds in new champ ring. They were, of course, down 28-3.

75-vuotiaan Arthur Blankin nettovarallisuus on Forbesin arvion mukaan 4,3 miljardia dollaria. Suhteessa Kraftiin hän ei voi lohduttautua edes omaisuudella, sillä 76-vuotiaalla Kraftilla on omaisuutta 6,2 miljardin dollarin arvosta. Puhumattakaan niistä viidestä Super Bowl -voitosta.

New England Patriots jahtaa kuudetta Super Bowl -voittoaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun se kohtaa Philadelphia Eaglesin. Suomessa ottelua voi seurata suorana Viasat Urheilu -kanavalla, Viaplayssä sekä Viafreessä.

Avoin viikonloppu! Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa. Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.