Mikko Rantanen oli jälleen tehokkaalla päällä viime yönä tehdessään kaksi tehopistettä. Rantanen teki jo kauden 20 maalinsa.

Rantanen yllätti Kaapo Kähkösen varsinaisella peliajalla ja sinetöi vielä voittomaalikilpailussa Coloradon 4-3-voiton Minnesotasta. Rantanen myös syötti yhden Coloradon maaleista. Kähkönen torjui Minnesotan maalilla 35 kertaa.

Henri Jokiharju pääsi myös maalin makuun, mutta se ei riittänyt Buffalolle 2-3-tappiossa Detroitille. Kasperi Kapanen syötti kaksi osumaa Pittsburghin kaataessa Vegasin 5-3. Robin Salo sai myös nimensä syöttötilastoon Islandersin kaataessa Philadelphian.

Ville Husso veti pidemmän korren suomalaisvahtien kohtaamisessa, kun St. Louis voitti Nashvillen 5-3. Husso torjui ottelussa 32 kertaa ja Saros 24 kertaa.

Yön NHL-kierroksella nähtiin myös harvinainen temppu, kun San Josen Timo Meier iski viisi maalia Sharksin voittaessa Kingsin 6-2.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo-Detroit 2-3 ja.
Colorado-Minnesota 4-3 vl.
Arizona-Montreal 5-2
San Jose-Los Angeles 6-2
Seattle-Chicago 3-2 vl.
Islanders-Philadelphia 4-1
St. Louis-Nashville 5-3
Vegas-Pittsburgh 3-5

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.