Mikko Rantanen oli NHL-yön suomalaisnimi merkkauttamalla peräti neljä tehopistettä. Myös useat muut suomalaispelaajat ylsivät pisteille.

Rantanen loisti neljällä syötöllä Toronton kaatuessa 5-4. Roope Hintz teki maalin, kun Dallas voitti Pittsburghin ja Miro Heiskanen sai syöttöpisteen. Kasperi Kapanen ohjasi Pittsburghille yhden maalin.

Sebastian Ahon kaksi syöttöpistettä eikä Teuvo Teräväisen maali riittäneet Carolinalle voittoon Floridaa vastaan. Aleksander Barkov syötti yhden Floridan maaleista. Boston kaatoi Tampa Bayn ja Erik Haula ja Urho Vaakanainen saalistivat itselleen syöttöpisteet. Patrik Laine sai niin ikään syöttöpisteen Columbuksen voittaessa New Jerseyn. Joonas Korpisalo venyi 27 torjuntaan. Juuse Saroksen hurja torjuntavire jatkui, kun hän pysäytti 37 kiekkoa Nashvillen voittaessa Arizonan. Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen saivat myös syöttöpisteen ottelussa.

Kaapo Kähkönen torjui Minnesotalle voiton venyen kiekon tielle 29 kertaa ja Kaapo Kakko sai syötön Rangersin voittaen Anaheimin. Rasmus Kupari sai myös syötön yhteen Los Angelesin maaliin Detroit-voitossa.

NHL:n viime yön tulokset:
Dallas-Pittsburgh 3-2
Carolina-Florida 3-4 ja.
Colorado-Toronto 5-4 ja.
Tampa Bay-Boston 2-5
Philadelphia-San Jose 2-3 ja.
Columbus-New Jersey 4-3
Minnesota-Washington 3-2 vl.
Arizona-Nashville 2-4
Vegas-Chicago 1-2
Anaheim-Rangers 1-4
Los Angeles-Detroit 4-0

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.