Mikko Rantanen oli Coloradon viime yön juhlituin sankari kahdella maalillaan. Samalla Rantanen teki seurahistoriaa.

Rantanen iski kaksi maalia nostaen kauden kokonaismaalimääränsä 31. Rantasella meni 43 ottelua 30 maalin rajapyykin rikkomiseen, joka on ottelun vähemmän kuin Avalanche-legenda Joe Sakic saavutti aikoinaan.

Rantasen lisäksi Artturi Lehkonen oli isossa roolissa viimeistellen kaksi maalia. Näin Coloradon kaikki osumat merkattiin suomalaiskaksikolle 4-1-voitossa Calgarysta. Rantanen sai myös syöttöpisteen yhteen Lehkosen maaleista. Lehkonen puolestaan venytti maaliputkensa kolmen ottelun mittaiseksi ja niissä kolmessa pelissä on syntynyt yhteensä viisi maalia ja kuusi tehopistettä.

Miro Heiskanen jakeli jälleen syöttöjä tehokkaasti, kun hän alusti kaksi Dallasin osumaa San Josen vieraana. Ne eivät kuitenkaan kantaneet voittoon saakka, sillä San Jose nousi kolmen maalin takaa-ajoasemasta 5-3-voittoon.

NHL:n viime yön tulokset:
Calgary-Colorado 1-4
Islanders-Boston 1-4
Ottawa-Pittsburgh 5-4 ja.
San Jose-Dallas 5-3
Vancouver-Tampa Bay 2-5

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.