Mikko Rantanen teki viime yönä uuden yhden kauden piste-ennätyksensä antaessaan syötön Coloradon voitossa.

Rantanen syötti maalin, kun Colorado kaatoi New Jerseyn 3-1. Rantanen on merkkauttanut tällä kaudella yhteensä 88 tehopistettä, joka on hänen uusi ennätyksensä. Illan suomalaisnimi oli kuitenkin Artturi Lehkonen, joka teki maalin ja syötti yhden.

Roope Hintzin vahva kausi sai jatkoa, kun hän syötti molemmat Dallasin maalit, mutta Minnesota voitti jatkoajalla. Miro Heiskanen sai tililleen myös yhden syötön. Tehopisteille pääsi myös Henri Jokiharju, joka syötti yhden Buffalon maaleista 2-6-tappiossa St. Louisille.

Suomalaisvahdeista Kevin Lankinen torjui 33 kertaa Chicagon voittaessa voittomaalikilpailussa San Josen 5-4. Antti Raanta nappasi 19 kiekkoa kiinni, mutta selän taakse meni kolme. Juuse Saroksen 28 torjuntaa ei riittänyt, kun Nashville taipui Edmontonille. Harri Säteri torjui neljä laukausta ja torjui yhden, kun hän pelasi yhden erän Arizonan hävitessä Vancouverille 1-7.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-Ottawa 2-3
Buffalo-St. Louis 2-6
Toronto-Washington 7-3
Tampa Bay-Anaheim 4-3 ja.
Carolina-Detroit 0-3
Pittsburgh-Islanders 6-3
Nashville-Edmonton 0-4
Dallas-Minnesota 2-3 ja.
Chicago-San Jose 5-4 vl.
Colorado-New Jersey 3-1
Calgary-Vegas 1-6
Vancouver-Arizona 7-1

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.