Mikko Rantasesta tuli viime yönä Colorado Avalanchen kaikkien aikojen eniten maaleja yhden kauden aikana tehnyt pelaaja.

Rantanen nosti kauden maalimääränsä 55, kun hän iski osuman Winnipegin verkkoon. Maalilla hän ohitti Joe Sakicin, joka teki Avalanche-paidassa parhaimmillaan yhden kauden aikana 54 maalia. Artturi Lehkonen tilastoi ottelussa maalin ja syötön.

Viime yönä NHL-jäillä nähtiin myös suomalaisdebytantti, kun Mikael Pyyhtiä esiintyi ensi kertaa Columbuksen riveissä. Pyyhtiä sai heti tililleen yhden syöttöpisteen.

Kaapo Kakko teki Rangersille maalin, mutta Toronto oli vahvempi. Erik Haula puolestaan pyssytti kaksi osumaa, kun New Jersey kaatoi Washingtonin. Henri Jokiharju teki kauden kolmannen maalinsa, kun Buffalo kukisti Ottawan.

Sebastian Aho ja Jesperi Kotkaniemi tekivät maalin, kun Carolina voitti Floridan. Aho sai tililleen myös yhden syötön. Aleksander Barkov vastasi yhdestä Floridan maalista.

Juuso Pärssinen ja Juuse Saros loistivat, kun Nashville kaatoi Minnesotan. Pärssinen kirjautti 1+1 ja Saros otti kiinni 21 kiekkoa. Ville Hussolle kirjattiin 27 torjuntaa, mutta Tampa Bay oli vahvempi.

NHL:n viime yön tulokset:
Seattle-Vegas 1-2
Montreal-Boston 4-5
Florida-Carolina 4-6
Tampa Bay-Detroit 5-0
Washington-New Jersey 4-5 ja.
Buffalo-Ottawa 4-3 ja.
Columbus-Pittsburgh 3-2 ja.
New York-Toronto 2-3
Colorado-Winnipeg 4-2
Nashville-Minnesota 4-3 ja.
Dallas-St. Louis 1-0
Chicago-Philadelphia 4-5 ja.
Edmonton-San Jose 5-2
Anaheim-Los Angeles 3-5
Arizona-Vancouver 4-5 ja.