Colorado Avalanchen uskomaton vierasputki ylsi jo historiallisiin mittoihin ja Artturi Lehkosella ja Mikko Rantasella oli sormensa vahvasti pelissä.

Lehkonen avasi Coloradon maalihanat Seattlea vastaan ja Rantanen sinetöi joukkueen voiton iskiessään joukkueensa kolmannen maalin 4-1-voitossa. Voitto oli Coloradon 14. peräkkäinen vierasvoitto, kun mukaan lasketaan myös viime kauden ottelut. Se jakaa NHL:n ennätyksen yhdessä Buffalon kanssa, joka ylsi samaan temppuun vuonna 2006.

Juuse Saroksella oli murheellinen iltapuhde, kun Edmonton höykytti Nashvilleä. Edmonton latoi Saroksen selän taakse neljä maalia avauserässä, jonka jälkeen Kevin Lankinen pelasi kaksi viimeistä erää. Saros torjui seitsemän kertaa ja Lankinen 17.

Sebastian Ahosta kuului ikäviä uutisia Carolinan ottelun alla, kun suomalaistähti kärsii alaraajavammasta. Vamman vakavuudesta ei ole kuitenkaan vielä täyttä tietoa.

Ahon poissaolosta huolimatta Carolina kaatoi San Josen 6-3. Jesperi Kotkaniemi syötti kaksi osumaa ja Teuvo Teräväinen sai tililleen yhden syöttöpisteen. Antti Raanta tuli ottelun alussa kentälle, kun Frederik Andersen sai kiekon maskiinsa. Raanta torjui ottelussa 12 kertaa ja selvän taakse livahti yksi osuma.

Roope Hintz avasi pistetilinsä syöttöpisteellä, mutta Dallas taipui Vegasille voittomaalikilpailussa 2-3.

NHL:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Vancouver 0-2
Montreal-Minnesota 2-5
Buffalo-Tamba Bay 3-2 ja.
Islanders-Arizona 1-0
Nashville-Edmonton 1-6
Winnipeg-Los Angeles 1-5
Seattle-Colorado 1-4
San Jose-Carolina 3-6
Vegas-Dallas 3-2 vl.

Elisa Viihde Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.