Mikko Rantanen ja Aleksander Barkov loistivat viime yön NHL-kierroksella yhdessä suomalaismaalivahtien kanssa.

Rantanen teki Coloradolle kaksi maalia Artturi Lehkosen tehtyä esityön molempiin. Ne eivät kuitenkaan riittäneet, sillä Colorado hävisi Vancouver 3-4.

Barkov oli Floridan tehomies, kun Panthers katkaisi Bostonin seitsemän ottelun voittoputken. Barkov teki maalin ja syötti kaksi. Hänen maalinsa tuli ylivoimalla, joka oli hänen 66. ylivoimamaali. Sillä hän nousi Floridan kaikkien aikojen eniten ylivoimamaaleja tehneeksi pelaajaksi Scott Mellanbyn rinnalle. Ottelussa Anton Lundell onnistui myös maalinteossa.

Erik Haula oli saada nimensä maalitilastoon, mutta hänen maalinsa hylättiin, joka sai newjerseyläisyleisön suunniltaan. Maalin hylkääminen lopulta johti myös siihen, että New Jerseyn 13 ottelun voittoputki päättyi, kun Toronto nappasi voiton.

Ville Husso nousi NHL:n nollapelitilaston kärkeen Detroitin voitettua Nashvillen 3-0. Kevin Lankinen oli Nashvillen torjuntavuorossa. Molemmat torjuivat 26 kertaa.

Joonas Korpisalo sai myös 26 torjuntaa, mutta Columbus hävisi 1-3. Ukko-Pekka Luukkonen oli vahvana torjuen 34 kertaa, kun Buffalo voitti St. Louisin. Kaapo Kähkösellä oli sen sijaan vaikeampaa, kun selän taakse meni kahdeksan maalia ja torjuntoja kertyi 19.

Jani Hakanpää teki esityön kahteen Dallasin maaliin ja Roope Hintz yhteen Dallasin voittaessa Chicagon 6-4.

NHL:n viime yön tulokset:
Washington-Philadelphia 3-2 ja
Islanders-Edmonton 3-0
Detroit-Nashville 3-0
New Jersey-Toronto 1-2
Buffalo-St. Louis 6-2
Columbus-Montreal 1-3
Pittsburgh-Calgary 2-1 vl.
Florida-Boston 5-2
Carolina-Arizona 0-4
Minnesota-Winnipeg 6-1
Colorado-Vancouver 3-4
Seattle-San Jose 8-5
Vegas-Ottawa 4-1
Anaheim-Rangers 3-2
Dallas-Chicago 6-4

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.