Mikko Rantanen oli järjestelemässä Coloradon voittoa viime yönä. Samalla Rantanen nousi maalin päähän 50 osuman rajasta.

Rantanen teki maalin ja syötti peräti kolme, kun Colorado kaatoi Dallasin selvästi 5-2. Rantasella on nyt koossa 49 maalia. Miro Heiskanen oli Dallasin suomalaislegioonasta ainoa, joka pääsi tehopisteille. Heiskanen sai tililleen yhden syöttöpisteen, joka oli hänelle jo kauden 55.

Florida on parantanut virettään juuri ratkaisevalla hetkellä, kun se murjoi Columbuksen 7-0. Aleksander Barkov järjesteli voittoa kolmella maalisyötöllä. Samalla Florida nousi kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Erik Haula sai tililleen kaksi tehopistettä, kun hän teki maalin ja syötti yhden New Jerseyn voittaessa Chicagon 6-3. Matias Maccelli syötti puolestaan yhden Arizonan maaleista, mutta San Jose nappasi voiton selvin 7-2-numeroin. Kaapo Kähkönen torjui San Josen maalilla 29 kertaa.

Suomalaisvahdit olivat muutenkin vahvassa torjuntavireessä. Antti Raanta palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin ja nollasi Montrealin torjuen 14 kertaa Carolinan 3-0-voitossa. Sebastian Aho vastasi yhdestä Carolinan maalista.

Juuse Saros torjui 21 kertaa, kun Nashville murjoi St. Louisin 6-1.

NHL:n viime yön tulokset:
Nashville–St. Louis 6–1
Pittsburgh–Boston 3–4
Tampa Bay–NY Islanders 5–0
Philadelphia–Buffalo 3–6
Columbus–Florida 0–7
Ottawa–Toronto 0–3
Montreal–Carolina 0–3
Chicago–New Jersey 3–6
Colorado–Dallas 5–2
Vegas–Minnesota 4–1
Seattle–Los Angeles 1–3
Arizona–San Jose 2–7
Edmonton–Anaheim 6–0

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan seuraavat tiiviisti NHL-kautta.