Mikel Arteta kertoo Arsenal-faneille ilouutisia: ”Voitte olla rauhassa, Aubameyang ei ole lähdössä mihinkään!”

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Fulhamin Craven Cottagella Valioliigan avauksessa kohtaava Arsenal-manageri Mikel Arteta rauhoitteli seuran kannattajia ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa koskien Pierre-Emerick Aubameyangin sopimustilannetta.

– Viestini kaikille Arsenal-kannattajille on selvä. Voitte rauhoittua, Aubameyang tulee olemaan ilonamme jatkossakin, Arteta viestitti.

Arsenal ei ole virallisesti ilmoittanut gabonilaisen jatkosopimuksesta halaistua sanaakaan, mutta useat seuraa läheltä seuraavat tahot ovat kertoneet, että kolmen vuoden sopimus on allekirjoitusta vaille valmiiksi neuvoteltu.

Selvää ilmoitusta Artetaltakaan ei tullut lehdistötilaisuudessa, mutta miehen kommentit siitä, että ”Auba” haluaa suurella todennäköisyydellä jatkaa seurassa, kertovat todennäköisesti siitä, että sopimus on allekirjoitettu. Luultavimmin Arsenal julkaisee asian virallisesti maanantaina, brittitahot arvioivat.

Arsenal kohtaa Valioliigan avauksessa sarjanousija Fulhamin. Näet ottelun V Sportin jalkapallokanavalta ja Viaplay.fi:stä lauantaina 12.9. klo 14.00 alkaen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!