Fulhamin Craven Cottagella Valioliigan avauksessa kohtaava Arsenal-manageri Mikel Arteta rauhoitteli seuran kannattajia ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa koskien Pierre-Emerick Aubameyangin sopimustilannetta.

– Viestini kaikille Arsenal-kannattajille on selvä. Voitte rauhoittua, Aubameyang tulee olemaan ilonamme jatkossakin, Arteta viestitti.

Arsenal ei ole virallisesti ilmoittanut gabonilaisen jatkosopimuksesta halaistua sanaakaan, mutta useat seuraa läheltä seuraavat tahot ovat kertoneet, että kolmen vuoden sopimus on allekirjoitusta vaille valmiiksi neuvoteltu.

Selvää ilmoitusta Artetaltakaan ei tullut lehdistötilaisuudessa, mutta miehen kommentit siitä, että ”Auba” haluaa suurella todennäköisyydellä jatkaa seurassa, kertovat todennäköisesti siitä, että sopimus on allekirjoitettu. Luultavimmin Arsenal julkaisee asian virallisesti maanantaina, brittitahot arvioivat.

Arsenal kohtaa Valioliigan avauksessa sarjanousija Fulhamin. Näet ottelun V Sportin jalkapallokanavalta ja Viaplay.fi:stä lauantaina 12.9. klo 14.00 alkaen.