Mikael Granlundin hurja vire sai jatkoa

© Kuva: Getty Images

Mikael Granlund vankisti asemiaan suomalaisten pistepörssin kärjessä. Mikko Rantanen ja Niko Mikkola saivat myös nimensä maalitilastoihin.

Granlund tykitti yhden maalin, kun Nashville voitti Anaheimin 3-2. Granlund on kerännyt tällä kaudella 18 ottelussa 19 (4+15) tehopistettä. Juuse Saros oli jälleen mainiossa torjuntavireessä kopaten 29 kiekkoa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Mikko Rantanen teki Coloradolle maalin 7-5-voitossa Ottawasta. Ottawan tulokaspuolustaja Lassi Thomson kirjautti yhden syötön.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Niko Mikkola avasi kauden maalisaldonsa tyylikkäästi laukomalla tarkasti St. Louisin voittaessa Vegasin 5-2.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Henri Jokiharju sai syöttöpisteen Buffalon maaliin ja Joonas Korpisalo torjui 29 kertaa Columbuksen maalilla Blue Jacketsin voittaessa kohtaamisen 7-4. Carolinan Teuvo Teräväinen hankki syöttöpisteen ja Antti Raanta venyi kiekon tielle 25 kertaa, mutta Carolina hävisi San Joselle jatkoajan jälkeen 1-2.

NHL:n viime yön tulokset:
Buffalo-Columbus 4-7
Nashville-Anaheim 3-2
St. Louis-Vegas 5-2
Colorado-Ottawa 7-5
Winnipeg-Pittsburgh 1-3
San Jose-Carolina 2-1 ja.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.