Mikael Granlundin hurja pisteputki jatkui viime yönä. Auston Matthews jatkoi maalitehtailuaan.

Granlund sai syöttöpisteen tililleen, kun San Jose voitti Seattlen 3-1. Granlund on saanut syöttöpisteen tililleen kuudessa peräkkäisessä ottelussa. Hänen pisteputkensa venyi jo peräti 10 ottelun mittaiseksi. Edellisen 17 ottelun aikana Granlund on jäänyt pisteittä vain yhdessä ottelussa. Yhteensä Granlund on tällä kaudella tilastoinut tehopisteikseen 12+44=56.

NHL:n ykköstykki Auston Matthews jatkoi hurjaa maalitehtailuaan viime yönä.

Matthews takoi kaksi maalia, mutta Toronto taipui New Jerseylle 5-6. Ottelu alkoi vauhdikkaasti, kun Toronto iski maalin jo 18 sekunnin kohdalla, mutta Erik Haula toi Devilsin taas peliin mukaan vain 21 sekuntia myöhemmin.

Matthews on iskenyt tällä kaudella 68 maalia, joka on eniten osumia yhden kauden aikana sitten kauden 1995-96, jolloin Mario Lemieux iski 69 maalia. Matthews lähestyy jo Teemu Selänteen yhden kauden maalimäärää, kun Selänne pamautti 76 osumaa tulokaskaudellaan. Matthewsilta taitaa kuitenkin loppua aika kesken Selänteen maalimäärän saavuttamiseksi.

Henri Jokiharju ja Ukko-Pekka Luukkonen olivat Buffalon johtohahmoja, kun joukkue kaatoi Washingtonin 4-2. Jokiharju syötti kaksi Buffalon maaleista ja Luukkonen torjui 22 kertaa

Floridan suomalaiskolmikko kunnostautui syöttöpuuhissa, kun Aleksander Barkov, Anton Lundell ja Eetu Luostarinen syöttivät maalit Floridan voittaessa Columbuksen 4-0.

NHL:n viime yön tulokset:
Rangers-Philadelphia 1-4
Florida-Columbus 4-0
Buffalo-Washington 4-2
Pittsburghh-Detroit 6-5 ja.
Toronto-New Jersey 5-6
Tampa Bay-Ottawa 2-3 vl.
Islanders-Montreal 3-2 ja.
Dallas-Winnipeg 0-3
Seattle-San Jose 1-3
Los Angeles-Calgary 4-1

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä.