Mikael Granlund sai maalitilinsä auki Pittsburghin paidassa. Suomalaispelaajat rohmusivat muutenkin pisteitä yön NHL-peleissä.

Granlund teki maalin ja syötti yhden Pittsburghin murskatessa Philadelphian 5-1. Patrik Laine latasi osuman, mutta St. Louis haki pisteet 5-2-voitolla.

Dallasin suomalaiset olivat jälleen joukkueensa voiton takuumiehiä. Miro Heiskanen ratkaisi jatkoajalla voiton Seattlesta ja Heiskanen sai myös syöttöpisteen. Roope Hintz tilastoi niin ikään maalin ja syötön, kun taas Esa Lindell ja Jani Hakanpää saivat merkinnät syöttötilastoihin.

Colorado palasi voittojen tielle kaataessaan Arizonan jatkoajan jälkeen 3-2. Mikko Rantanen teki esityön kahteen maaliin ja Artturi Lehkonen yhteen. Matias Macelli syötti yhden Arizonan maaleista. Aleksander Barkov saalisti myös kaksi syöttöä, mutta Florida taipui Winnipegin vieraana.

Jesse Puljujärvi debytoi Carolinan riveissä, mutta jäi vielä tehopisteittä, kun Vegas jätti Carolinan nollille.

NHL:n viime yön tulokset:
Boston-Detroit 3–2
Pittsburgh-Philadelphia 5–1
Buffalo-NY Rangers 1–2 ja.
Colorado-Arizona 3–2 ja.
Tampa Bay-Chicago 3–1
Columbus-St. Louis 2–5
Carolina-Vegas 0–4
Florida-Winnipeg 4–5 ja.
Montreal-New Jersey 1–3
Toronto-Edmonton 7–4
NY Islanders-Washington 1–5
Seattle-Dallas 3–4 ja.
Vancouver-Ottawa 5–2
San Jose-Minnesota 2–5
Los Angeles-Nashville 1–2 vl

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.