FC Haka julkaisi aiemmin tiistaina palkanneensa uudeksi päävalmentajakseen Keith Armstrongin. Seuraavaksi uutisen kanssa julkisuuteen tuli FC KTP.

Kotkalaisen KTP:n viime vuodet ovat olleet katastrofaalisia. Joukkue nousi kaudeksi 2015 Veikkausliigaan kabinetin kautta. Kesästä tuli kuitenkin vaikea ja joukkue tippui takaisin Ykköseen. Harva kuitenkaan uskoi, että perinteikkään seuran tie oli viemässä vielä alemmas. Kaudella 2017 KTP pelaa Kakkosessa. Joukkue ilmoitti tänään palkanneensa päävalmentajakseen Jari Rantasen.

– Siirryn KTP:n peräsimeen hyvillä mielin, sillä tiedän jo vuosikymmenien takaa, mitä futis Kotkassa ihmisille merkitsee. Tällä oli suuri merkitys, miksi päätin tarttua tähän haasteeseen. Siirto Kotkaan saa laittamaan itsenikin täysillä likoon, Rantanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Keith Armstrong on valmentanut viimeksi Ilvestä, mutta jätti seuran riitaisesti. Uusi mahdollisuus on nyt edessä Ykkösessä ja Hakassa, missä ”Keke” toimi menestyksekkäästi vuosituhannen vaihteessa.

Armstrong toimi Hakan päävalmentajana vuosina 1997-2001. Tuona aikana hän nosti Olli Huttusen kanssa seuran Veikkausliigaan ja kaksikko johdatti valkeakoskelaiset kolmasti Suomen mestaruuteen. Armstrong on valmentanut myös HJK:n kahdesti Suomen mestariksi.

Haka on asettanut kauden 2017 tavoitteekseen nousun Veikkausliigaan.

– Tuntuu todella hyvälle. Totesin vaimolle aamulla, että siitä on tasan 20 vuotta, kun tein ensimmäisen sopimuksen Hakan kanssa. Silloinkin Haka oli Ykkösessä. Nyt on sellainen tunne kuin kotiin olisi palannut. ”Okan” (toimitusjohtaja Olli Huttunen) ja hallituksen kanssa kävimme kaikki yksityiskohdat hyvin tarkkaan läpi, Armstrong toteaa seuran verkkosivuilla.