”Mikä olisi hienompi paikka kuin Rovaniemi” – Hiihdon maailmancupia joulukuussa Ounasvaaralla?

© Kuva: Getty Images

Tiistaina nousi yllättäen esille mahdollisuus, että hiihdon maailmancupin osakilpailu voitaisiin järjestää tämän vuoden joulukuussa Rovaniemellä. Lillehammerissa alun perin pidettäväksi kaavailtua osakilpailua ei Norjan vuoden loppuun saakka jatkuvien maahantulorajoitusten takia voida siellä järjestää.

FIS:n norjalaisedustajat nostivat Rovaniemen esiin mahdollisuutena ja tämä tieto tuli täysin puskista Rovaniemelle. Ounasvaaran hiihtoseuran puheenjohtaja Arto Autti oli kuitenkin nopeasti juonessa mukana.

– Jos tilanne on tämä, että maailmalla ei kilpailua voida järjestää, niin mikä olisi hienompi paikka kuin Rovaniemi, Autti totesi Lapin Kansalle.

– Seurana olemme otettuja siitä, että FIS:ssä ajatellaan, että meillä seura kykenisi tällaisen järjestämään. Totta kai, positiivisella odotuksella seuraamme asiaa.

Autti sanoo, että esimerkiksi lumivarmuuden tai majoituskapasiteetin osalta puitteet Rovaniemellä ovat parhaasta päästä koko Euroopassa.

– Toivottavasti myös pandemia helpottaa tuossa vaiheessa jo niin, että myös saavutettavuuden puolesta asiat ovat kaikilta osin kunnossa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.