Ferrari pärjäsi Italian F1-osakilpailussa jälleen aika-ajoissa, mutta itse kilpailussa jäi luu käteen. Ferrarin kotikisan alla hallituksen puheenjohtaja John Elkann antoi italialaiselle La Gazzetta dello Sport -lehdelle haastattelun, jossa hän myönsi, että tallin pitää parantaa jokaisella osa-alueella: ”– – se koskee mekaanikkoja, insinöörejä, kuljettajia sekä tietenkin koko johtoa tallipäällikköä myöten.”

– Ferrarilla on aina kovat paineet. Talli on siinä suhteessa ainutlaatuinen, Häkkinen sanoo vedonlyöntiyhtiö Unibetin tiedotteessa.

– Olihan meilläkin McLarenilla paineita voittaa ja yrittää parhaamme, emmekä olleet tyytyväisiä, ellemme voittaneet, mutta Ferrarilla on aina ollut lisäpaineita siitä, että se on tavallaan kansallistalli.

– Se ei ole helppo tilanne johdolle tai kuljettajille, joiden on paiskittava kovasti töitä, puhallettava yhteen hiileen ja varmistettava, etteivät he ala syytellä toisiaan, kun menee pieleen. Oli mielenkiintoista, että Ferrarin hallituksen puheenjohtaja kommentoi asiaa julkisesti, koska se vain lisää tallin paineita.

– Luulen, että kausi on ollut Ferrarille vaikea, koska alussa heillä oli nopea auto, voittoja tuli ja itsevarmuutta riitti. Red Bull on kuitenkin toiminut tehokkaasti, tehnyt todella vähän virheitä ja parantanut autoaan.