Käsipallon miesten SM-liigakausi on edennyt välierävaiheeseen ja välierissä vastakkain ovat varsin mielenkiintoiset otteluparit.

Hallitseva mestari Cocks on kahlannut läpi koko kauden ilman pistemenetyksiä ja Cocksin ohella BK-46 raivasi tiensä suoraan välieriin sijoittumalla ylemmässä jatkosarjassa toiseksi. Kaksi muuta välieräjoukkuetta tulivat kuitenkin alemman jatkosarjan kautta, kun GrIFK kukisti ylemmän jatkosarjan nelosen Atlas Vantaan puolivälierissä otteluvoitoin 3-2 ja SIF puolestaan ylemmän jatkosarjan kolmosen Dickenin 3-1.

Sekä GrIFK että SIF veivät puolivälieräsarjassa kolme viimeistä ottelua nimiinsä ja näin haastajat pääsevät välieriin hyvällä ottelutuntumalla ja voitokkaita otteluita alla.

– Vastustaja on jo osoittanut välieräpaikallaan parantaneensa runkosarjasta, muistuttaakin Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas Käsipalloliiton tiedotteen mukaan.

– Pelasimme tiukan harjoitusjakson päätteeksi Ruotsissa kaksi kovaa harjoitusottelua. Saatiin vastauksia siihen mikä toimii ja mitä pitää parantaa ennen otteluita Grania vastaan ja näitä on nyt harjoituksissa alkuviikolla käyty läpi, BK-46:n päävalmentaja Teddy Nordling puolestaan sanoo.

Välierien ensimmäiset ottelut pelataan kiirastorstaina 13.4. ja finaaliin pääsyyn vaaditaan kolme voittoa.

Välierien aikataulu kokonaisuudessaan:
http://msm.finnhandball.net/ajankohtaista/miesten-valierien-aikataulu/ 

Ennakkotunnelmia välierästä Cocks – SIF:
http://msm.finnhandball.net/ajankohtaista/kohti-valieria-cocks-sif/ 

Ennakkotunnelmia välierästä BK-46 – GrIFK:
http://msm.finnhandball.net/ajankohtaista/kohti-valieria-bk-46-grifk/