Viha valtasi amerikkalaisturistin Leanna Carrin sen jälkeen, kun tuntematon mies puristi hänen takapuoltaan Irlannin Dublinissa. Samalla mies oli kuiskannut: ”Olet amerikkalainen, todennäköisesti pidit siitä”.

Carria oli varoitettu taskuvarkaista ja muista näpistelijöistä Dublinissa, mutta tähän hän ei ollut osannut varautua. Coloradon Fort Collinsista kotoisin oleva 26-vuotias oli kävelemässä hostelliastaan linja-autoasemalle, kun hän tunsi miehen otteen takapuolessaan ”aggressiivisena ja tahallisena”.

Kun Carr kääntyi, hän näki miehen hihittelevän hysteerisesti ja tuijottavan häntä.

Tällä kertaa kourija ryppyili väärälle naiselle. Carr, joka rakentaa uraa kehonrakentajana, voimanostajana ja valmentajana, nosti nyrkkinsä ja löi urpoilijaa lopulta nyrkillä naamaan.

– En oikeastaan ajatellut, Carr kertasi tekoaan sähköpostitse Fox Newsille.

– Olin vihainen sillä hetkellä. Hän ei ottanut minua vakavasti.

Carr kertoi, ettei yleensä turvaudu väkivaltaan. Hän löi miestä vasta sen jälkeen, kun tämä ei suostunut häipymään ja lähestyi Carria uudestaan.

– Jos tämä olisi tapahtunut aiemmin, olisin luultavasti antanut hänen päästä pälkähästä. Mutta tällä kertaa reaktioni oli puolustaa itseäni, joten löin häntä, Carr selitti.

Tilanne rauhoittui, kun ohi kävellyt pariskunta kehotti miestä jatkamaan matkaansa. Carr otti sen jälkeen yhteyttä poliisiin, jotta virkavalta tietäisi asiasta ja osaisi pitää silmällä miestä tulevaisuudessa.

Jälkeenpäin Carr sanoi, ettei missään nimessä halua rohkaista naisia käyttämään väkivaltaa. Hän kuitenkin lisäsi haluavansa hameväen pitävän tarvittaessa puoliaan.

– En ole sankari sen takia, että löin miestä, yksinkertaisesti puolustin itseäni. Mielestäni reaktiotani ei pidä hehkuttaa. Tätä tapahtuu naisille joka ikinen päivä. Toivon, että roolini tässä koko tilanteessa voi toimia äänenä niille, jotka eivät saaneet käyttää omaansa.

Carr lisäsi Instagramiin kuvan nyrkistään, joka oli turvonnut lyönnin seurauksena. Torstaiaamupäivään mennessä kuva oli saanut yli 13 500 tykkäystä.

Jos alla oleva kuva ei aukea, katso se täältä.