Viikonlopun, tai todennäköisesti jopa koko kuluvan vuoden suurin urheilutapahtuma oli Floyd Mayweatherin, 40, ja UFC-tähti Conor McGregorin välinen nyrkkeilyottelu, jonka kahden vuoden ottelutauon jälkeen kehään palannut Mayweather odotetusti voitti sunnuntaina Suomen aikaa.

McGregor hävisi matsin, mutta sai silti hehkutusta faneiltaan. Yksi kehuja McGregorin Instagram-kuvaan kirjoittanut henkilö oli kurvikkaista muodoistaan tunnettu Laci Kay Somers, joka on ammatiltaan malli, laulaja ja näyttelijä.

– Totta helvetissä, hoidit sen niin hyvin! Olit loistava. Näin, kuka oli ylempää luokkaa siinä matsissa, kalifornialainen Somers kirjoitti ja lisäsi silmää iskevän hymiön lauseen loppuun.

On vaikeaa sanoa, mielisteleekö uhkea blondi vapaaottelijaa. Siltä se kuitenkin vaikuttaa. Somers ja McGregor ovat todennäköisesti entuudestaan tuttuja vapaaottelun MMA-illoista, joita Somers on emännöinyt urallaan.

Somersilla, 25, on Instagramissa peräti 8,5 miljoonaa seuraajaa. Hän seuraa itse vain 139 henkilöä, joista irlantilainen McGregor on arvatenkin yksi.

Jos alla oleva kuva ei aukea, katso se täältä.

Jos alla oleva kuva ei aukea, katso se täältä.

Jos alla oleva kuva ei aukea, katso se täältä.