Michael Schumacherin Corinna-vaimo raotti salaisuuden verhoa F1-legendan 50-vuotispäivän alla

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Lasketteluonnettomuudessa viisi vuotta sitten loukkaantunut F1-legenda Michael Schumacher täyttää torstaina 3.1. 50 vuotta.

Syntymäpäivän alla seitsenkertaisen maailmanmestarin vaimo Corinna Schumacher julkaisi tähden Facebook-sivulla viestin Schumin uskollisille faneille.

– Olemme iloisia voidessamme juhlia Michaelin 50. syntympäivää huomenne yhdessä teidän kanssanne. Lahjana hänelle, teille ja meille, Keep Fighting -säätiö on luonut virtuaalisen museon. Virallinen Michael Schumacher -applikaatio julkaistaan huomenna, jotta voimme kaikki yhdessä tarkastella Michaelin menestystä, Corinna kirjoitti.

Michael Schumacher sai vakavia päävammoja 29. joulukuuta 2013 Ranskan alpeilla tapahtuneessa lasketteluonnettomuudesta. F1-mestarin terveydentila on ollut siitä lähtien suuri salaisuus ja ankaran spekulaation kohde. Corinna-vaimo ei kommentoi edelleenkään miehensä tilaa, mutta vakuutti tämän saavan parasta mahdollista hoitoa.

– Voitte olla varmoja, että hän on parhaissa käsissä ja että teemme kaiken inhimillisesti mahdollisen auttaaksemme häntä. Toivomme ymmärrystä, että noudatamme Michaelin toiveita ja pidämme näin herkän asian kuin terveys, kuten se on aina ollut, yksityisenä. Samaan aikaan sanomme kiitos ystävyydestänne ja toivomme teillä tervettä ja hyvää vuotta 2019.

Statement von Michaels Familie:"Wir freuen uns darüber und möchten uns von ganzem Herzen bedanken dafür, dass ihr…

Gepostet von Michael Schumacher am Dienstag, 1. Januar 2019

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?