Kokkolan Hermeksen kaksi ensimmäistä sopimuspelaajaa ovat viime kauden sisäisen pistepörssin voittanut Eetu Paasovaara, sekä myös ensimmäisen Mestis-kauden pelannut Heikki Harju.

Eetu Paasovaara valittiin kauden päätteeksi sarjan vuoden tulokkaaksi. Paasovaara siirtyi Hermeksen organisaatioon KalPa:sta, jossa hän voitti neljän kauden aikana mm A:n mestaruuden. Hermeksessä varsinkin kevätpuoliskolla hyvään vireeseen päässyt keskushyökkääjä teki tulokaskaudellaan 9+32 tehopisteet, jolla hän sijoittui koko Mestiksen pistepörssissä sijalle 22.

Heikki Harju siirtyi Hermekseen Vaasan Sportin organisaatiosta, jossa laitahyökkääjä pelasi viisi edellistä kautta. Parhaalla A:n kaudella Harju teki 21+37 tehopistettä ja voitti joukkueena pronssimitalit kauden päätteeksi. Tulokaskaudella Mestiksessä Harju teki 10+7 tehot 31 ottelussa. Kausi päättyi ennenaikaisesti loukkaantumiseen, mutta nyt mies on jo täydessä harjoittelukunnossa.

Lähde: Hermeksen verkkosivut