Mestisseura nappaamassa NHL-kokemusta riveihinsä

Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ilkka Pikkarainen liittyi maanantaina Iisalmen Peli-Karhujen harjoitusvahvuuteen.

Sonkajärvellä syntynyt ja juniori-ikäisenä IPK:ta edustanut 188-senttinen ja 94-kiloinen hyökkääjä harjoittelee maanantai aamusta lähtien IPK:n mukana. Pikkaraisen mahdollisen pelaamisen eteen tehdään IPK:ssa kovasti töitä.

– Sekä seuran, että pelaajan halu on sama. Tavoitteemme on saada sopimusasiat mahdollisimman nopeasti maaliin ja mies IPK-paidassa pelikentille. Mahdollisuus miehen kotiuttamiseen tuli hieman yllättäen, joten pelaajabudjettimme on suurilta osin jo käytetty. Samanlaisia mahdollisuuksia ei kuitenkaan kovin usein tule vastaan, joten teemme kaikkemme, että saamme ”Pikun” matkaan, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola seuran verkkosivuilla.

Urallaan 566 Liigan runkosarjaottelua pelannut Pikkarainen on edustanut Liigassa HIFK:ta, Pelicansia, TPS:aa sekä viimeisimpänä KalPaa. Pelaamissaan otteluissa mies on nakuttanut komeat tehot 131+145 = 276.

Liigan lisäksi miehen vyöltä löytyy 197 AHL-ottelua, 77 ottelua SHL:stä, kuusi KHL:stä sekä 31 ottelua tarunhohtoisessa NHL:ssä New Jersey Devilsin riveissä.

Valioliigassa Chelsea - Arsenal! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!