Käsipallon SM-liigan kestomenestyjä Riihimäen Cocksin päävalmentajaratkaisu on ratkennut, kun kokenut Kaj Kekki tarttuu tahtipuikkoon joulun alla tehtävästään vapautetun Boris Dvorsekin seuraajana.

Pitkäaikainen maajoukkuevalmentaja ja 11-kertainen mestarivalmentaja Kekki aloitti tehtävässään loppiaisen jälkeen Cocksin joukkueen harjoitusten jatkuessa, mutta sopimukseen päästiin jo aiemmin. Keskustelut Cocksin puheenjohtajan Jari Viidan ja Kekin välillä etenivät lopulta nopeaa tahtia.

– Jari Viita soitti pari päivää sen jälkeen, kun oli selvinnyt, että Cocksin valmennukseen tulee muutoksia. Puhuimme varmaan kolme tuntia puhelimessa ja alkoi tuntua siltä, että ajatuksemme ovat samoilla urilla. Siitä meni sitten pari päivää ja homma oli maalissa, Kekki kertaa tapahtumia Käsipallon SM-liigan verkkosivuilla.

Samalla Kekki paljastaa myös, että Viidan soitto tuli Cocksin kannalta yhdennellätoista hetkellä.

– Jos se puhelu olisi tullut 24 tuntia myöhemmin, emme luultavasti olisi nyt tässä. Minulla oli sovittuna seuraavalle päivälle sopimuksen hiominen loppuun ulkomaille. Asiat saatiin kuitenkin Cocksin kanssa järjestykseen ja tässä tilanteessa oli toki helpompi vaihtoehto valmentaa omassa maassa.