Veikkausliigaseura SJK on solminut kahden vuoden pelaajasopimuksen Ariel ”Tuco” Ngueukamin kanssa.

30-vuotias ja 188-senttinen kamerunilaishyökkääjä pelasi SJK:ssa kausilla 2015 ja 2016 yhteensä 84 ottelua ja se on hänen urallaan eniten missään seurassa. Hän teki niissä peleissä 18 maalia ja syötti 17, vaikka pelipaikka oli pääosin laidalla. Viime kauden lopussa hän palasi Suomeen KuPS:n paitaan parin ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen ja tilille tuli samalla uran toinen Suomen mestaruus.

SJK:n uutena päävalmentajana aloittava Jani Honkavaara valmensi Tucoa viime syksynä KuPS:ssa. Tuco nousi mestaruuteen päättyneellä loppukaudella joukkueen ykköshyökkääjäksi.

– Tuco on mielestäni paras kohdepelaaja mitä Suomen kentillä on. Hän tekee työllään muille paljon tilaa ja keskikentälle aukeaa silloin tiloja. Hän on myös aika hyvä kombinaatiopelaaja. Kun Tuco viime syksynä tuli Kuopioon, Rangel oli siinä vaiheessa meidän ykköshyökkääjänä. Olin kuitenkin tosi positiivisesti yllättynyt mitä kaikkea Tuco pystyi tuomaan meidän peliin. On hieno jatkaa sitä yhteistyötä, Honkavaara toteaa SJK:n verkkosivuilla.

Lähde: SJK:n verkkosivut