Mestari menetti kapteeninsa ”Henkistä johtajuutta mahdoton korvata”

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja indonesialainen Tira-Persikabo ovat päässeet sopimukseen, jolla KuPS-kapteeni Petteri Pennanen siirtyy indonesialaisseuran riveihin.

Pennanen läpäisi seuran lääkärintarkastuksen torstaina hyväksytysti, jonka jälkeen pelaajasiirto astui voimaan. Kuopion Palloseuran ja Tira-Persikabon välisiä taloudellisia tietoja siirrosta ei julkisteta.

Pennanen on pelannut kasvattajaseurassaan KuPS:ssa yhteensä kuusi sarjakautta. Hän johdatti KuPS:n viime kaudella Suomen mestaruuteen pelaten 27 Veikkausliigaottelua, joissa teki kuusi tärkeää liigamaalia. Pelattuja liigaotteluita on kasassa kaikkiaan 233 ja liigamaaleja 41.

– Kun Petteri aikoinaan palasi Palloseuraan, Petterillä ja seuralla oli yhteinen iso unelma mestaruuden tuomisesta Kuopioon. Nyt kun tuo unelma on saavutettu, on luonnollista ja reilua että seura suhtautuu positiivisesti Petterin siirtymiseen uusiin haasteisiin ja on tukemassa pelaajaa, tässä hänen varmasti vaikeassa ratkaisussa, KuPS Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen toteaa KuPS:n verkkosivuilla.

– Petterin jättämää pelillistä aukkoa kentällä on meidän luonnollisesti erittäin vaikea paikata. Hänen tuomaa henkistä johtajuutta lienee jopa mahdoton korvata. Emme etsi, emmekä tule löytämään uutta Petteri Pennasta, Heiskanen toteaa.

Lähde: KuPS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.