Melbournessa nähtiin todella dramaattinen kilpailu, jossa autot rytisivät ja sääntöjen kanssa sekoiltiin.

Kisaa värittivät rajut ulosajot sekä sekoilut turva-autojen kanssa. Kisa keskeytettiin yhdeksän kierroksen jälkeen, kun Alex Albon rysäytti seinään.

Keskeytyksen aikana lähdössä Max Verstappenin ohi noussut George Russell kärsi, sillä hän oli käynyt varikolla ennen punaisia lippuja ja putosi kauas tulosluettelossa. Uusintalähdön koittaessa Verstappen nousi Lewis Hamiltonin ohi, joka oli niin ikään ehtinyt kiilata ohi heikon startin saaneen Verstappenin.

Kilpailun loppu meni täysin kaoottiseksi, kun Kevin Magnussen ajoi seinään pari kierrosta ennen maalia. Kilpailu keskeytettiin uudestaan ja monet odottivat kilpailun päättyvän siihen. Kisaa päätettiin kuitenkin jatkaa ja uusintalähdöstä tuli täysi romuralli.

Ferrarin Carlos Sainz törmäsi Fernando Alonsoon sillä seurauksella, että Ferrari-kuski nousi kolmanneksi ja Alonso pyörähti. Leclerc sai kisan jälkeen kuitenkin teostaan viiden sekunnin aikarangaistuksen ja putosi kisassa sijalle 12.

Uusintalähdössä myös Alpinet kolaroivat keskenään pudottaen molemmat pois pisteiltä ja Logan Sargeant sekä Nyck de Vries päätyivät hiekalle. Kisa keskeytettiin taas, mutta viimeinen kierros päätettiin vielä ajaa turva-auton takana.

Lopulta Verstappen körötteli lipulle ykkösenä ennen Hamiltonia ja Alonsoa.

Bottaksen kisa oli surkea, sillä hän oli kisan 11. Maaliin saakka selvisi 12 autoa.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kauden vapaat harjoitukset, sprintit, aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä. Viaplayn urheilutarjonta sisältää Formula 1 -lähetysten lisäksi myös kaikki F2 ja F3 aika-ajot, sprintti- sekä osakilpailut, näistä kaikki sprintti- ja osakilpailut selostetaan suomeksi. Eikä moottoriurheilutarjonta lopu vielä tähänkään, samalla tilauksella näkyvät myös mm. MotoGP, Nascar ja Indycar -kisat sekä paljon muuta huippu-urheilua.