Meksiko kukisti A-lohkon toisessa kamppailussa Kamerunin Oribe Peraltan 61. minuutilla tekemällä osumalla. Voitto oli vähintäänkin ansaittu, sillä Meksikolta hylättiin ensimmäisellä jaksolla peräti kaksi Giovanni Dos Santosin tekemää maalia kyseenalaisin perustein.

21. minuutilla Dos Santos jatkoi Paul Aguilarin hienon keskityksen yhdellä kosketuksella maaliin, mutta Meksikon joukkueen juhlinta keskeytyi, kun he havaitsivat linjamiehen ylös nostetun lipun. Hidastus osoitti kuitenkin Kamerunin puolustajan Benoit Assou-Ekotton olleen tilanteessa Dos Santosia alempana.

Puolen tunnin kohdalla Dos Santos iski jälleen, kun hän jatkoi pallon kulmapotkusta päällään Kamerunin verkon perukoille. Tälläkin kertaa lippu nousi ylös, ja jo toisen kerran ilman perusteita. Pallo kimposi Dos Santosille nimittäin Kamerunin pelaajan pään kautta.

Meksiko hallitsi rankkasateen liukastamalla nurmella pelatun ottelun ensimmäistä jaksoa, vaikka tilanteensa oli myös Kamerunilla. Yhtään hyväksyttyä osumaa ei kuitenkaan nähty, joten tauolle siirryttiin lukemissa 0-0.

Heti toisen jakson alussa hyvällä pelipäällä ollut Dos Santos vapautti Peraltan läpiajoon, mutta Kamerunin maalivahti Charles Itandje tuli hienosti vastaan selvittäen tilanteen.

61. minuutilla Meksiko onnistui vihdoin saamaan pallon hyväksytysti maaliin. Osuman alusti kukas muukaan kuin Dos Santos, jonka läpiajon maalivahti Itandje torjui, mutta paluupallossa oli ensimmäisenä Peralta, joka pisti pallon varmasti verkkoon.

Kamerunin tasoitusyritykset jäivät varsin vaisuiksi, eikä Meksikon veräjänvartijan Guillermo Ochoan tarvinnut venyä parhaimpaansa kuin kerran. Näin 1-0 jäi ottelun lopputulokseksi.