SJK:n paidassa useamman Pohjanmaan Derbyn kokenut Mehmet Hetemaj on uudessa roolissa, kun VPS ja SJK iskevät keskiviikkona yhteen Veikkausliigan ainoassa ottelussa.

Hetemaj kommentoi ottelua Ruutu+ -studiossa. Vaikka VPS:n ja SJK:n väliset ottelut eivät ole yleensä olleet tulikivenkatkuisia, tunnetta on silti mukana. Jopa tiettyä vihaa.

– Sanoisin näin, että totta kai siellä myös vihaa on. Aitoa vihaa löytyy, mutta se ei mene ihan sinne kärkipäähän, sanoisin itse näin. Voin olla väärässä, mutta oma kosketus on sellainen. Kyllä kentällä on maaleja nähty ja SJK on ollut selkeästi niskan päällä jos mietitään voittoja. Siinä mielessä Vepsu on takaa-ajajan asemassa tässäkin mielessä, ”Mehu” Hetemaj pohti Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Joka tapauksessa panokset ovat poikkeukselliset. SJK nousisi voitolla sarjakärkeen. VPS on puolestaan viime viikkojen kuumin joukkue. Todennäköisesti ottelu tullaan myymään loppuun, joten tunnelma tulee varmasti olemaan kohdallaan niin kentällä kuin katsomossa. Hetemaj on tällä kertaa puku päällä – ainakin todennäköisesti.

– Mistä sä tiedät, vaikka mä laitan pläägät studioonkin. Ei sitä tiedä, toivotaan hyvää peliä ja mä olen aivan varma, että me saadaan sellainen, Hetemaj vastasi toimittaja Panu Markkasen kysymykseen ottelun sotisovasta.

Pohjanmaan Derby alkaa keskiviikkona kello 18.00 Vaasassa. Ruutu+ ennakoi ottelua studiossa Tero Karhun johdolla, asiantuntijoina Hetemaj sekä Pekka Lagerblom.

Lähde: Suplan Veikkausliiga-podcast