Max Verstappenin mestaruus on ensimmäistä kertaa jatkolla Singaporessa viikonloppuna.

Verstappen lähtee Singaporen osakilpailuun 116 pisteen etumatkalta Charles Leclerciin. Kolmantena MM-sarjassa on Sergio Perez, joka on jäänyt tallikaveristaan 125 pistettä. Verstappenilla on mahdollisuus varmistaa jo mestaruus, mutta ihan helpolla se ei kuitenkaan tule.

Loppukauden kilpailuissa on jaossa yhteensä 138 pistettä. Verstappen tarvitsee Singaporesta 22 pistettä enemmän kuin Leclerc ja 13 pistettä enemmän kuin Perez varmistaakseen mestaruuden. Käytännössä Verstappenin pitäisi voittaa kilpailu nopeimmalla kierroksella ja Leclerc saisi olla enintään kahdeksas ja Perez neljäs.

Verstappen voisi varmistaa mestaruuden myös ilman nopeinta kierrosta, mutta silloin Leclercin on sijoituttava enintään yhdeksänneksi.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.