Max Verstappen näytti, ettei perjantain harjoituksilla ole väliä, vaan tosipaikan tullen Red Bull ja Verstappen ovat kunnossa.

Verstappenin perjantain harjoitukset menivät pahasti alakanttiin, mutta lauantaina alkoi näkyä tuttuja merkkejä. Verstappen kävi hurjaa taistelua paalupaikasta Ferrarin Charles Leclercin kanssa ja nappasi ykkösruudun lopulta 0,021 sekunnin erolla. Kolmanneksi ajoi Carlos Sainz ennen Lewis Hamiltonia ja Sergio Pereziä.

Bottakselle aika-ajot olivat katastrofaaliset. Hän jäi jo ensimmäiseen aika-ajo-osioon ollen 16.. Kisan jälkeen kylmää vettä tuli entistä enemmän niskaan, kun hän sai 600 euron sakot varikkoalueen ylinopeudesta.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.