Max Verstappen avasi kauden voittotilinsä F1:ssä, kun hän ajoi Saudi-Arabian GP:n voittoon. Valtteri Bottas joutui keskeyttämään.

Verstappen kävi jälleen kovaa voittotaistelua Ferrarin Charles Leclercin kanssa. Leclerc johti kisaa ison osan ja kaksikko kävi useita kiivaita taisteluja johtopaikasta.

Lopulta muutama kierros ennen maalia Verstappen onnistui ohittamaan monacolaisen. Leclerc ahdisteli Verstappenia vielä viimeiselle kierrokselle saakka, mutta maailmanmestari pystyi pitämään pintansa. Kilpailussa kolmanneksi ajoi Carlos Sainz ennen Red Bullin Sergio Pereziä.

Bottas oli Alfa Romeollaan hyvässä vauhdissa ja oli ajamassa pisteille. Tekniikkavika kuitenkin vesitti Bottaksen kilpailun.

Mercedes on vielä kaukana kärkivauhdista. Lewis Hamilton oli vasta kymmenes ja George Russell sentään viides. Kevin Magnussen ajoi Haasilla jälleen vahvan kilpailun ollen yhdeksäs.

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.