Max Verstappen jatkoi voittokulkuaan voitettuaan Unkarin GP:n. Samalla Red Bull teki kisassa historiaa.

Lewis Hamilton lähti kilpailuun paalulta, mutta Verstappen kuittasi heti kärkeen ja Hamilton putosi huonon lähdön seurauksena neljänneksi. Lopulta Verstappen kaasutteli helposti seitsemänteen peräkkäiseen voittoon.

Red Bull on voittanut kaikki tämän kauden 11 kilpailua ja Verstappen on seisonut korkeimmalla pallilla yhteensä yhdeksän kertaa. Kun mukaan lasketaan viime kausi, kun Red Bullin voittoputki on jo 12 kilpailun mittainen.

Samalla se rikkoi McLarenin F1-ennätyksen, kun McLaren voitti vuonna 1988 yhteensä 11 peräkkäistä kilpailua.

Kilpailussa toiseksi ajoi Lando Norris ennen Sergio Pereziä, Hamiltonia, Oscar Piastria ja George Russellia.

Alfa Romeo lähti suurin toivein kilpailuun, kun Guanyu Zhou sijoittui aika-ajoissa viidenneksi ja Valtteri Bottas seitsemänneksi. Zhou sai kuitenkin surkean lähdön ja Bottas jäi hänen taakseen jumiin. Bottas putosi avauskierroksella seitsemän sijaa eikä pystynyt kisan aikana nousemaan enää pisteille ollen lopulta 12.

Elisa Viihde Viaplay ja V sport kanavillaan esittävät kaikki kauden F1-osakilpailut suorina lähetyksinä.