Max Verstappen vankisti asemiaan MM-sarjan kärjessä, kun hän ajoi Belgian GP:n voittoon. Valtteri Bottaksen kisa päättyi keskeytykseen.

Verstappen lähti kilpailuun lähtöruudusta 14., kun hänen voimalähteeseen oli vaihdettu osia. Siitä huolimatta Verstappen nousi nopeasti kärkeen pujotellen edessä oleviaan. Belgiassa vietettiin Red Bullin juhlia, sillä Sergio Perez ajoi toiseksi ennen Carlos Sainzia ja George Russellia.

Avauskierroksella nähtiin draamaa, kun Fernando Alonso ja Lewis Hamilton kolaroivat. Siihen päättyi myös Hamiltonin kisa, mutta Alonso pystyi jatkamaan kisaa.

Charles Leclercille kisa oli tapahtumarikas, mutta ei positiivisessa mielessä. Hän ajoi viidentenä maaliin, mutta aikasakko pudotti hänet Fernando Alonson taakse kuudenneksi.

Bottaksen kisa päättyi jo toisella kierroksella. Williamsin Nicholas Latifi spinnasi Bottaksen edessä ja Bottas väisti hiekalle, johon myös jäi.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1-lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.