Kolmannen kierroksen tulokseen 73 (+1) pelannut Matilda Castren säilytti asemansa kärkipään taistelussa naisten PGA Championshipissa. Suomalaispelaaja on ennen viimeistä kierrosta yhteistuloksessa par, ja hän jakaa sillä tässä vaiheessa 19:ttä sijaa.

PGA Championshipissa kenttä viritetään major-kilpailujen tyyliin haastavaksi, ja sitä se Castrenin mukaan lauantaina  olikin.

– Tänään oli laitettu selkeästi vaikeammat lipunpaikat. Oli aika vaikea tehdä birdiejä, kahdeksannelle reiälle päivän ainoan birdiensä tehnyt Castren sanoi tiedotteessaan.

Yhden birdien ohella Castrenin päivään mahtui kaksi bogia. Mutta kuten tuloskorttikin osoittaa, päivä oli varsin rauhallinen tulosten osalta.

– Pallonlyönti oli ihan yhtä hyvää kuin eilen. Oli keskivertopäivä. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei mitään hirveän huonoakaan, hän totesi.

Castrenilla on sunnuntaina hyvä mahdollisuus puristaa uransa paras major-sijoitus, sillä viime vuoden Evian Championshipin 19:s sija on hänen tähän mennessä paras major-noteerauksensa.

V sport golf esittää kilpailun suorana lähetyksenä.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote