Matilda Castren ja Kelly Tan esittivät komeaa peliä torstaina LPGA Tourin Dow Great Lakes Bay Invitationalin toisella kierroksella. Tuloksen 61 best ballissa pelannut pari nousi yhteistulokseen -10, jolla he jakavat kilpailun kolmatta sijaa, kun puolet kilpailusta on vielä pelaamatta.

Best ballissa molemmat pelaavat omaa palloaan, ja parin parempi tulos valitaan joukkueen tulokseen. Castren ja Tan löivät tauluun yhteensä seitsemän birdieä ja yhden eaglen.

– Meillä oli vähän tahmea alku. Aloitettiin kierros muutamalla parilla, mutta sitten peli lähti rullaamaan. Se meni oikeastaan ihan täydellisesti best ballissa: kun minulle tuli joku virhe, Kelly paikkasi, ja toisin päin, eaglen Midland Country Clubin kolmannelle reiälle tehnyt Castren kertoi tiedotteessaan.

Perjantaina pelataan jälleen foursomea, jossa lyödään yhtä palloa vuoron perään. Castren ja Tan pelasivat ensimmäisenä foursomessa tuloksen -1, ja Castren odottaakin innolla perjantaita.

– Olemme hyvissä asemissa. Minun mielestäni foursome on meille parempi pelimuoto siinä mielessä, että siitä on meille enemmän hyötyä. Best ballissa tosi moni voi pelata hyvän tuloksen, mutta foursome on hankalampi pelimuoto, Castren sanoi.

– Se on meille hyvä, koska olemme molemmat tasaisia pelaajia. Olemme molemmat lyöneet hyvin palloa, ja olemme molemmat hyvässä vireessä.

Kilpailun kärjessä jatkava yllätyskaksikko Pauline Roussin–Dewi Weber pelasi Castrenin joukkueen tavoin tuloksen 61. Roussin teki päivän aikana myös hole in one. He ovat yhteistuloksessa -14.

Castren ja Tan aloittavat kolmannen pelipäivän kello 18.44.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote