Markku Kanerva katsoo positiivisena eteenpäin – ”Näen tulevaisuuden valoisana”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien MM-unelma haihtui tiistaina 0-2-tappiolla Ranskaa vastaan. Kokonaisuudessaan jalkapallovuosi on kuitenkin ollut historiallinen.

Huuhkajat taisteli MM-kisapaikasta karsintojen lohkovaiheen viimeiseen peliin saakka, mutta lopulta hallitseva maailmanmestari oli liian kova pala purtavaksi. Vuoteen mahtui kuitenkin paljon.

Suomi taisteli Kansojen liigassa lohkonsa voitosta, pelasi ensimmäistä kertaa EM-kilpailuissa ja kamppaili lopuksi vielä MM-karsintojen jatkopaikasta.

– Ainutlaatuinen vuosi suomalaisessa jalkapallohistoriassa. Paljon olemme saaneet arvokasta kokemusta pelaamalla Euroopan huippujoukkueita vastaan, ja tämä kokemus varmasti kantaa meitä jatkossakin, päävalmentaja Markku Kanerva mietiskeli MM-karsintarupeaman päätteeksi.

Kanerva aloitti jo syksyllä pienimuotoisen sukupolvenvaihdoksen, kun avauskokoonpanon pelaajiksi ovat nousseet muun muassa Daniel O’Shaughnessy, Robert Ivanov, Leo Väisänen ja Urho Nissilä. Kanerva katsookin luottavaisin mielin eteenpäin.

– Näen tulevaisuuden valoisana. Joukkueen itseluottamus on kasvanut ja olemme menneet eteenpäin. Olemme oikealla tiellä.

MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay –suoratoistopalvelun ja V sport jalkapallo –kanavien kautta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.