Stoke ja Arsenal kohtaavat tänään Valioliigassa. Stoken manageri Mark Hughes sanoi lehdistötilaisuudessa, että Valioliigan huippujoukkueista vain Arsenal on tehnyt häneen ison vaikutuksen.

Leicester johtaa liigaa pisteellä ennen Manchester Cityä, joka on tasapisteissä Arsenalin kanssa. Paremman maalieronsa vuoksi tasapelikin palauttaisi yhden ottelun kärkikaksikkoa vähemmän pelanneen Arsenalin sarjakärkeen.

Myös Stoke pelaa loistavaa kautta; se on sarjassa seitsemäntenä ainoastaan kolman pisteen päässä Eurooppaliigaan oikeuttavasta viitossijasta. Jos nyt tulee voitto, on Mestarien liigan karsijan paikalla neljäntenä oleva Tottenhamkin ainoastaan neljän pisteen päässä.

– Arsenal on ainoa joukkue, joka on mielestäni pelannut tällä kaudella kuin oikea huippujoukkue, kuin mestari. Kaikki muuut huippujoukkueet ovat pelanneeet välillä todella huonosti ja alle odotusten.

– Arsenal pelaa tällä hetkellä aivan huipputason jalkapalloa. Ihan varmasti he haistavat tilanteen nyt ja tietävät, että tämä on heidän mahdollisuutensa mestaruuteen. Joten me emme saa illan ottelussa elää minkäänlaisessa harhamaailmassa, etteikö edessä olisi äärimmäisen vaikea ottelu meille, Hughes sanaili.